Biagioni Salò

Salò, Italy

Groël x Biagioni Salò

There is an 18th-century palace on the Gulf of Salò, just a few metres away from the shore of Lake Garda. In this magical place you will find a restaurant where the combination of colours, materials and styles merge to give way to exquisiteness and perfection in a unique and exclusive environment.

Designed with a sophisticated clientele in mind, the atmosphere is intimate in every zone of the restaurant. Round tables and comfortable velvet armchairs, in soft tones, from olive green to sand, are arranged in a series of small spaces beneath vaulted ceilings with fine plasterwork and beautiful frescoes.

For this project, the Pelizzari Studio has chosen the Shift handle, with a cylindrical shape shifted to two levels that gives it an original and provocative personality, fitting perfectly with this beautiful and eclectic space.

groël’s editorial

More projects

Stay up to date, not only about Groël, but also about the world of Italian and international design.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.